zaterdag 29 oktober 2011

Dag 30 VdlP

Vrijdag 28/10/2011 A Laxe - Outeiro 32,9 km (totaal 987,2) Kort en bondig vandaag wegens tijdgebrek. Eindelijk is het weer hier terug normaal. Het was niet menselijk de afgelopen dagen al die regen, maar we hebben het overleefd. Vandaag een prachtige wandeldag met mooi en aangenaam weer. Heb eindelijk nog eens kunnen genieten van de wandeling. Ik zit wel met enkele technische problemen maar daar zoek wel een oplossing voor. Fototoestel heeft een druppeltje water teveel maar binnen gekregen, het doet heel raar. Zit hier vandaag in een afgelegen albergue en het restaurant was een heel stukje lopen. Dan maar al liftend naar de supermarkt hier 5 kilometers verder. Het lukt ons onmiddellijk om een lift te versieren en komen terug met een taxi. Geert is weer kok van dienst, vandaar dat ik weinig tijd heb om te bloggen. 'Spaghetti à la puta nesca' snel klaar en heel lekker, als ik zie hoeveel ik maak en wat er overschiet (niets) heeft het gesmaakt. Pakjessoep, dessert en voldoende wijn waren er natuurlijk ook. Moet nu afsluiten want na die natte dagen was het hoog tijd dat ik mijn kleren eens een wasbeurt gaf, ze kregen een heel apart geurtje . Deze zullen nu ongeveer droeg zijn en kan nu aan mijn strijk beginnen. Het leven van een pelgrim is niet simpel. Morgen is het afgelopen, met slechts 17 kilometers te lopen een gezondheidswandeling richting ons einddoel. Tot morgen ik ga strijken en slapen. Geert Posted using BlogPress from my iPad. Lukt het niet een reactie te plaatsen via de blog, stuur dan gewoon een mailtje naar: geertopweg@scarlet.be

Location:Carretera Santiago-Ourense,Vedra,Spanje

2 opmerkingen:

Kathy zei

Geert,

De eindmeet is eindelijk in zicht!! Het wordt dan ook tijd; we zijn op je bureau aan een tweede stapel met werk begonnen anders zagen we Danny niet meer zitten ;-))

Kathy

Monique en Rudi zei

Hoy Geert, Vandaag is de grote dag: Einddoel bereikt!!!! Je moet het toch maar doen,daar is maar één woord voor : PROFICIAT!!! Bedankt voor het mooie commentaar dat je iedere dag met ons wou delen. Er blijft me je nu nog een goede terugreis te wensen en tot binnenkort. Groetjes. Monique en Rudi.