maandag 16 augustus 2010

Met een blog naar Santiago de Compostela

Hallo,

Na een degelijke voorbereiding begin ik binnenkort aan mijn eerste pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Heel wat mensen vinden dit een fantastisch idee en willen op de hoogte blijven hoe mijn  camino zal verlopen.

Het leek me dan ook geen slecht idee een blog aan te maken. Via deze weg kan iedereen die het wil virtueel met me meewandelen.

Op woensdag, 22 september 2010 vertrek ik met de trein vanuit Berchem richting Saint-Jean-Pied-de-Port.
Als alles volgens plan verloopt start ik de volgende ochtend aan mijn camino Francés en is het de bedoeling om na 31 etappes van gemiddeld 25 km op zaterdag, 23 oktober 2010 toe te komen in Santiago de Compostela.


Hopelijk vind ik regelmatig een computer om jullie op de hoogte te houden over het reilen en zeilen van deze tocht.


Tot de volgende blog.
Geert4 opmerkingen:

Werner zei

Als gewezen Camino-fietser (in mijn jonge jaren...) kan ik dat alleen maar toejuichen!! Veel succes toegewenst, niet teveel regen en geen blijnen...
Vergeet in ieder geval de stempels niet te verzamelen en vul in Santiago niet 'toerisme' in als doel van je reis, wanneer je de aflaat gaat ophalen! Ik ga het zeker opvolgen!
Grtz, Werner & Co

Pat zei

Veel succes met je trip! Ik heb in Kerk en Leven gelezen dat in die periode ook ene Vangheluwe naar Santiago de Compostella gaat om zijn volle aflaat te verdienen! Het zal druk worden op de route.
Wij volgen je reisverhaal op de voet op.
Groetjes, P & M

Anoniem zei

Ene Vangheluwe naar Santiago de Compostella aan het wandelen om zijn volle aflaat te verdienen? Te hopen dat die een stuk voor Geert loopt en niet valk erachter(op)!!!

linda coart zei

De gezegende leeftijd van mijn echtgenoot zal er wel voor zorgen dat Vangheluwe zich kan inhouden zeker !